Πρόβλεψη καιρού

Στην αρχή

Ηλιακά Συστήματα Calpak & SanteIliaka sistimata Calpak & Sante
Ηλιακά συστήματα Calpak & Sante

Στα πλεονεκτήματα της εταιρείας ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ μπορεί να συμπεριληφθεί η συνεργασία της με τις καταξιωμένες στον χώρο της θέρμανσης εταιρείες Calpak & Sante.

Εδώ και 10 χρόνια εμπορευόμαστε τα προϊόντα των παραπάνω εταιρειών παραδίδοντας προϊόντα αρίστης ποιότητας, ικανά να ανταποκριθούν σε όλο το φάσμα των απαιτήσεων σας. Έτσι η απόδοση, η αντοχή, η εξοικονόμηση ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος είναι εγγυημένα.

Η εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων αφορά οικίες ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε την μελέτη και όλες τις διαδικασίες συντήρησης και επισκευής.Γιατί Calpak Vacuum?

Iliakos thermosifonas Calpak Vacuum
Ηλιακός θερμοσίφωνας Calpak Vacuum

Maximum απόδοση ακόμα και το χειμώνα

Θέλετε τον Vacuum ειδικά εάν:

     • Μένετε σε περιοχή με κρύο χειμώνα και μέτρια ετήσια ηλιοφάνεια
     • Θέλετε πολύ υψηλή θερμοκρασία στο ζεστό νερό
     • Σας συναρπάζει το ξεχωριστό design και η νέα τεχνολογία

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι η πιο διαδεδομένη εφαρμογή για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας. Οι βασικότεροι λόγοι της επιτυχίας του ηλιακού θερμοσίφωνα στην παγκόσμια αγορά είναι το χαμηλό του κόστος, η γρήγορη απόσβεσή του, η εύκολη εγκατάσταση και η αξιόπιστη λειτουργία του. Τα βασικά μέρη ενός ηλιακού θερμοσίφωνα είναι η δεξαμενή και ο ηλιακός συλλέκτης. Η καλή απόδοση του συστήματος εξαρτάται κυρίως από την τεχνολογία του συλλέκτη που παράγει τη θερμική ενέργεια. Η ποιότητα της δεξαμενής, όπου γίνεται η προσωρινή αποθήκευση του ζεστού νερού χρήσης, είναι επίσης σημαντική, αφενός για τη μακροζωία του συστήματος και αφετέρου για την διατήρηση του ζεστού νερού καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Αφεθείτε στα χέρια των τεχνικών μας και απολαύστε ζεστό νερό για σας και το σπίτι σας.


Αφυγραντήρας

Afygrantiras
Αφυγραντήρας

Το υψηλό επίπεδο υγρασίας επηρεάζει αρνητικά τη ζωή σας, είτε πρόκειται για την υγεία σας, είτε για τη συντήρηση του σπιτιού σας. Και αυτό γιατί αφενός στον αέρα με αυξημένη υγρασία αναπτύσσονται εστίες μικροβίων, υπεύθυνες για την εμφάνιση λοιμώξεων του αναπνευστικού και αλλεργιών, ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες, όπως τα παιδιά και τους ηλικιωμένους.

Αφετέρου, η αυξημένη υγρασία ευθύνεται για το σχηματισμό μούχλας και τα σκασίματα στους τοίχους, για τις δυσάρεστες οσμές και τα κατεστραμμένα ξύλινα πατώματα και έπιπλα.

Το ξέρατε ότι ο αφυγραντήρας σάς βοηθάει να:

  • Να βελτιώσετε την υγεία σας
  • Να στεγνώσετε τα ρούχα μέσα στο σπίτι
  • Να εξαφανίσετε τη μούχλα & την υγρασία
  • Να συντηρήσετε καλύτερα το σπίτι σας
  • Να μειώσετε τα έξοδα θέρμανσης

Καθαριστής αέρα

Katharistis aera
Καθαριστής αέρα

Ο καθαριστής αέρα είναι μία βολική, φορητή συσκευή με μικρές διαστάσεις, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες καθαρισμού του οικιακού περιβάλλοντος.