Βρισηίδος 3 17676 Καλλιθέα
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κλιματισμός

 

Κλιματιστικά TCL

 
 
Κλιματισμός | Μπαρπαγιάννης Αντώνης
 
 
 
Τα κλιματιστικά TCL μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την επιχείρηση μας στις καλύτερες τιμές τις αγοράς και έχοντας όλες τις εγγυήσεις!

WiFi Ready
Χειριστείτε εύκολα το κλιματιστικό σας μακριά από το σπίτι μέσω μιας «έξυπνης» εφαρμογής, με την προσθήκη του TCL
WiFi Kit

Φίλτρο ιονισμού
Το φίλτρο ιονισμού απομακρύνει από τον αέρα, εξαιρετικά αποτε-λεσματικά, επιβλαβή βακτήρια, μύκητες και κοινά αλλεργιογόνα
 
 
 
 
Extreme Low Noise
Ο ανασχεδιασμένος φυγοκεντρικός ανεμιστήρας σε συνδυασμό με τον υψηλής ποιότητας κινητήρα του, προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου

4D Air Flow
Οι περσίδες κινούνται πάνω-κάτω και δεξιά-αριστερά για την καλύτερη κάλυψη του χώρου
 
 

Πολυετής Εμπειρία στον Χώρο του Κλιματισμού & της Θέρμανσης

 
Κλιματισμός | Μπαρπαγιάννης Αντώνης
 
Η εταιρεία ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ δραστηριοποιείται στον χώρο του κλιματισμού και της θέρμανσης (μελέτη, εμπορία, εγκατάσταση) από το 2005 . Σε όλη της την πορεία έχει επιτυχημένα εγκαταστήσει συστήματα κλιματισμού από απλά επίτοιχα κλιματιστικά έως και κεντρικά συστήματα V.R.V. σε κατοικίες, γραφεία, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες.

Είτε πρόκειται για την εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού στο σπίτι σας είτε στην επιχείρησή σας, η εταιρεία ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ φροντίζει για τον κατάλληλο σχεδιασμό και εγκατάσταση. Το προσωπικό μας θα ελέγξει τον χώρο σας και θα προβεί στην εγκατάσταση γρήγορα, αποτελεσματικά και με υπευθυνότητα, ώστε να επωφεληθείτε άμεσα από τα οφέλη του κλιματισμού.
 

Gree - Συστήματα VRV - VRF

 
 
Κλιματισμός | Μπαρπαγιάννης Αντώνης
 
 
 
Τι είναι το HI-VRV?
 
Τα τελευταία χρόνια, στο σχεδιασμό των σύγχρονων κτιρίων, όπως ξενοδοχεία, τράπεζες, γραφεία κλπ., κυριαρχεί η χρήση μεγάλων επιφανειών από γυαλί, με αποτέλεσμα την αυξημένη απορρόφηση ηλιακής θερμότητας που μπορεί να αντισταθμιστεί μόνο με την χρήση κλιματιστικών.

Δεν είναι περίεργο, επομένως, που η σημασία των κλιματιστικών έχει ενισχυθεί σημαντικά και θεωρούνται ευρέως απαραίτητος εξοπλισμός των περισσότερων σύγχρονων κτιρίων.
 
 
 
 
Στην εταιρεία ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ είμαστε περήφανοι επίσης για τις εναλλακτικές μορφές θέρμανσης (αντλίες θερμότητας, ενδοδαπέδια υπέρυθρη θέρμανση) που μπορούμε να εγκαταστήσουμε στον χώρο σας για εξοικονόμηση χρημάτων τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Να είστε σίγουροι για την ποιοτική και υπεύθυνη εργασία του προσωπικού μας, καθώς συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες εταιρείες κλιματισμού όπως Toshiba – Carrier, Gree, Toyotomi, Mitsubishi (Δείτε τον Κατάλογο), Daikin και Sendo.

Ό,τι ανάγκες και αν έχετε, μεγάλες ή μικρές, απλές ή πολύπλοκες αισθανθείτε ελεύθεροι να τις εκφράσετε.

Επικοινωνήστε χωρίς δισταγμό μαζί μας για να μελετήσουμε σε πρώτη φάση τη διαρρύθμιση των χώρων σας, να σας συντάξουμε μία εξατομικευμένη μελέτη και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για:

  • Γρήγορο
  • Φιλικό προς το περιβάλλον και
  • Αποτελεσματικό σύστημα κλιματισμού
 
 
GREE
 
 
 
TOYOTOMI
 
 
 
TOSHIBA
 
 
 
DAIKIN
 
 
 
 
 
SENDO
 
 
 
MITSUBISHI ELECTRIC
 
 
 
Carrier
 
 
 
innovo
 
 
 
 
TCL
 
 
 
 
booked.net
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
 
*
 
 
 
*
 
*