Βρισηίδος 3 17676 Καλλιθέα
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Συντήρηση κλιματιστικών & ηλιακών θερμοσιφώνων

 

Θα διακινδυνεύατε ένα κλιματιστικό μηχάνημα ή τον ηλιακό σας θερμοσίφωνα χωρίς συντήρηση;

 
Συντήρηση κλιματιστικών & ηλιακών θερμοσιφώνων
 
Ο κλιματισμός είναι ένα ουσιώδες κομμάτι σε κάθε κατοικία ή επαγγελματικό χώρο. Για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία και η ασφαλής απόδοσή του, είναι απαραίτητη η διαδικασία συντήρησης.

Εδώ έρχεται ο ρόλος της εταιρείας ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ. Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η προστασία από ενδεχόμενη μειωμένη απόδοση ή καταστροφή του κλιματιστικού σας, σας παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης.

Το τεχνικό προσωπικό μας θα ελέγξει τα επίπεδα του ψυκτικού υγρού με συμπλήρωση όπου χρειάζεται, θα απολυμάνει τις ψύκτρες κυκλοφορίας του αέρα και θα προχωρήσει σε καθαρισμό των φίλτρων και γενικότερο έλεγχο.
 
Για την απολύμανση χρησιμοποιήσουμε εγκεκριμένα χημικά της εταιρίας ΝCΗ τα όποια διαθέτουν πιστοποίηση ISO 9001/2008. Διαθέτουν ακόμη πιστοποιητικό καταλληλότητας του φαρμάκου, το οποίο σας παραδίσουμε μετά από την απολύμανση. Στο τέλος της σελίδας παραθέτουμε σε pdf όλα τα αρχεία με τις πληροφορίες για τα φάρμακα / χημικά που χρησιμοποιούμε.
Στο δεύτερο στάδιο απολύμανσης χρησιμοποιούμε ειδικό μηχάνημα ατμού στους 120 βαθμούς το οποίο είναι κατάλληλο για την εξάλειψη των περισσοτέρων βακτηρίων.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και τις οδηγίες που έχει δώσει η Πολιτική Προστασία του Πολίτη, το συνεργείο μας έχει λάβει όλα τα μέτρα και είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα κατάλληλα αντικείμενα όπως μάσκες FPP3, ολόσωμες φόρμες και γάντια μιας χρήσης.
 
Τα οφέλη από αυτήν την διαδικασία είναι ποικίλα:
 • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κλιματιστικού σας μηχανήματος
 • Αποφυγή απρόβλεπτων διακοπών στην οικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο
 • Ποιοτικός αέρας του εσωτερικού σας χώρου
 • Φιλικότητα και σεβασμός στο περιβάλλον
 • Αποφυγή προβλημάτων υγείας όπως αλλεργίες, ερεθισμός της μύτης, του λαιμού, των ματιών, γρίπη, κρύωμα, πνευμονία.

Αντίστοιχα θα πρέπει να γίνεται και συντήρηση στον ηλιακό σας θερμοσίφωνα. Η εταιρεία ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ αναλαμβάνει την συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα με τα εξής στάδια:

 • Αλλαγή ανοδίου
 • Έλεγχος και συμπλήρωση αντιπαγωτικού υγρού
 • Έλεγχος και μέτρηση ηλεκτρικής αντιστάσεως
 • Έλεγχος και μέτρηση του θερμοστάτη
 • Έλεγχος και αλλαγή της φλάντζας της αντιστάσεως
 • Καθαρισμός μπόιλερ από άλατα

Κινηθείτε με βάση την υγιεινή, την καθαριότητα και την ασφάλειά σας. Προβείτε άμεσα στην συντήρηση του κλιματιστικού σας μηχανήματος ή του ηλιακού σας θερμοσίφωνα.

Μπείτε σε κλίμα οικονομίας με τις πιο συμφέρουσες υπηρεσίες της εταιρείας Μπαρπαγιάννης Αντώνης!
 

Πληροφορίες για τα φάρμακα / χημικά που χρησιμοποιούμε

 
 
 
 
booked.net
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας